logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Jij de tv, hij Yelo TV!

-

Zaterdag is het finale van de Champions League. Vind je daar geen bal aan, dan kun je ook kijken naar What to Expect when you’re expecting op VTM. En hubbie? Die supportert toch gewoon vanuit zijn ‘man cave’ voor Courtois?

Wil je er zeker van zijn dat je zaterdag de tv voor jezelf hebt, installeer dan vandaag nog gratis Yelo TV op de tablet of laptop van de heer des huizes. Zo kijkt hij zaterdag naar de match waar hij dat wilt. In zijn ‘man cave’ bijvoorbeeld. Zorg voor een sixpack van zijn favoriete merk, nodig zijn maten uit, en je bent de beste vrouw die een man zich wensen kan.

Maar voor je begint nog even dit: we merken dat mensen die voor de eerste keer naar Yelo TV kijken vaak dezelfde vragen hebben. Ik ga er even door, zodat manlief meteen kan beginnen genieten van de grote Madrid-clash.

1. Van bepaalde zenders kan ik niet naar de opnames kijken. Hoe komt dat?
Omdat we (voorlopig) maar van 20 zenders de rechten hebben om opnames uit te zenden. Je kan de opnames ook maximum 60 dagen na de uitzending bekijken op Yelo TV.

2. Waarom kan ik niet overal mijn opnames bekijken?
Met Yelo TV kan je live kijken waar je wilt, maar opnames opvragen is alleen mogelijk via je eigen netwerk thuis.Zorg ook dat de nodige instellingen geactiveerd zijn en dat je thuis ontvangst hebt waar je dat wenst. Lees er hier meer over.

3. Wat moet ik doen bij streamingproblemen?
Kijk je Yelo TV via de website, dan adviseren we je om je cache en je cookies leeg te maken. Kijk je via de Android-app, dan verwijder je de cache via de instellingen van je toestel. Op iPhone is het voldoende om de Yelo TV-app te sluiten en opnieuw op te starten (ronde toets 2 x kort indrukken en de Yelo TV-app eruit swipen).

4. Ik krijg melding van een rooted – of niet-ondersteund device.
Om beveiligingsredenen kun je op die toestellen geen Yelo TV kijken. Waarom dat zo is, lees je hier.

 
Zo, nu die vragen de wereld uit zijn, staat niets je tv-avond nog in de weg...
 
 Download Yelo TV

Yelo TV IOS StoreYelo TV Google Play Yelo TV Windows Phone

 

 

Rio collection: 

Lees meer over:

/ /