logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Lentepoets in m'n Digicorder!

-

De zomer is in zicht en de zon roept mij naar buiten. Maar eerst moet het winterstof uit de kleine hoekjes verdwijnen. Dat wordt poetsen! De opnames in mijn Digicorder kregen alvast een beurt...

Mijn Digicorder zat bomvol opnames. Gevolg? Nog maar 14 % geheugen vrij. De grootste slopkop, waren de series. Neem nu Clan. 'Die wil ik op een ‘dood moment’ :-) vast nog eens zien... .' Dat dacht ik alleszins toen ik maanden geleden de serie in één keer opnam. Eigenlijk had ik kunnen weten dat ik daar nooit de tijd voor zou vinden. Maar soit, de opname was gestart en hoe ik een opname moest wissen wist ik niet. Elke week werd er netjes een opgenomen aflevering aan mijn harde schijf toegevoegd, en jawel... dat vréét ruimte. 

Enfin, vorige week heb ik 't beslist: alles wat ik ooit al bekeken had moest eraf.  'k Heb van mijn hart een steen gemaakt, ben naar 'Mijn opnames' gegaan, dan naar Clan en heb met een druk op de deleteknop van de afstandsbediening alle afleveringen in één keer gewist (wat by the way enkel lukte als ik de afleveringenlijst niet openklikte). 

Surprise! Herhaal dit een paar keer en je zal merken verwijderen gaat even snel en simpel als opnemen. Ik heb 50 % vrij geheugen gescoord. Feels good! :-) Beter nog, deze zomer bekijk ik de opgenomen films en series die nog op mijn digicorder staan, via de Yelo TV-app in 't zonnetje in de tuin! Zo heb ik dit najaar terug ruimte voor alle nieuwe 'must-sees'.

En mijn digicorder hou ik vanaf nu netjes want via de Yelo TV-app op mijn tablet of smartphone programmeer en wis ik mijn opnames nu ook van buitenshuis. 
Voila, nu mijn kleerkast nog uitmesten. Bestond daar ook maar een deleteknop voor. :-)

 

Rio collection: 

Lees meer over:

/