logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Misselijkmakend plezier met je smartphone ... App jij hem al?

-

Van apps waarbij je echt iets moet doén tot apps waarbij je toeschouwer bent van een schitterende/spannende/grappige 3D-film: met een Virtual Reality-bril op je neus, beleef & bewonder je de wildste avonturen vanop je stoel.

Vouw je eigen bril
We beginnen bij het begin: de bril! Je kan een prijzige Virtual Reality-bril kopen of … je kan ‘m zelf maken! Want de Ray-Ban van de VR-brillen, da’s dit kartonnen montuur! Oefen je vouw- en plooikunsten met deze handleiding en zet je VR-bril op je neus. Installeer de onderstaande apps op je smartphone en plaats je toestel in je kartonnen kunstwerk. Het resultaat is verbluffend, beloofd!

 

Een magische ervaring
Heb je je ooit afgevraagd hoe ’t zou zijn om blind te worden? In de app Notes On Blindness beleef je ‘t! Professor John Hull werd blind in 1983 en om dat te verwerken, nam hij zijn ervaringen op met een cassetterecorder. Die opnames worden gebruikt in de app, samen met donkere animaties. Zo krijg je een uniek en soms beklemmend inzicht (no pun intended…) in de wereld van een blinde.

Download Notes On Blindness VR gratis:

 

 

VRRReselijk mooi  
Nog een VR-app met minimale interactie maar maximale wauw-factor is Within. Je bekijkt & beleeft er de beste VR-inhoud van 's werelds beste VR-ontwikkelaars. Van aangrijpende verhalen in een wereld van pure verbeelding tot documentaires die je dieper in de actualiteit laten duiken dan ooit tevoren. Oh, en niet te vergeten: muziekvideos van U2 en Muse.  

Download WithIn gratis:

 

 

Aan het stuur van je ruimteschip
Een app waar je zélf actie moet ondernemen, is End Space. In dit vluchtsimulatiespel flits je door de ruimte. De kapitein van het ruimteschip? Dat ben jij! Door je hoofd te bewegen, loods je je toestel door indrukwekkende luchtgevechten. Opgelet: je bewegingen in de virtuele wereld kunnen misselijkheid uitlokken. Luchtziek worden in de ruimte… ‘t is eens iets anders!

End Space bestaat enkel voor iOS:

Lees meer over:

/

Welcome to Snap! | Snap!

Snap!

Telenet uit eerste hand

Fout

Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.