logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Mogen wij een boom planten in jouw naam?

-

Wist je dat we bij Telenet een boom planten voor iedereen die van een papieren aanrekening overstapt op een elektronische? En da’s nog niet het enige voordeel. Ontdek ook de vijf andere!

  • pictures: credit to Waame
  • pictures: credit to Waame
  • pictures: credit to Waame
  1. Het is gemakkelijk en eenvoudig. De elektronische aanrekening ziet er hetzelfde uit als de papieren versie. Alleen krijg je ze als bijlage in een mailtje in plaats van in je brievenbus.
  2. Een aantal dagen voor de vervaldag van je aanrekening krijg je een mailtje met daarin een geheugensteuntje. Je betaalt dus altijd op tijd en vermijdt zo extra kosten.
  3. Het is veilig in gebruik. Je aanrekening gaat niet verloren en is alleen toegankelijk via je persoonlijke mailbox. Er gaat ook geen papier met je persoonlijke gegevens op bij het afval.
  4. Het is een pak beter voor het milieu. Want reken maar uit: meer dan 2 miljoen klanten, da’s een serieuze papierberg elke maand! Om die reden schrappen we vanaf nu voor de papieren aanrekening de detailinfo van het verbruik dat in je abonnement is inbegrepen. In de elektronische versie krijg je die details nog wel te zien.
  5. Je hebt meer tijd om je betaling in orde te brengen, omdat we sneller met je kunnen communiceren.

Mijn moeder is op mijn aanraden overgeschakeld en zij is alvast heel content. Vooral dat geheugensteuntje via mail vindt ze goed, want vroeger durfde de rekening al eens op de kast te blijven liggen...

Mogen wij een boom voor je planten?
Ja? Stap dan vandaag nog over op een elektronische aanrekening. Dat kan door je juiste e-mailadres op te geven bij 'Mijn aanrekeningen' in Mijn Telenet

Heel veel bomen!  
Samen met jullie hopen we via onze duurzaamheidsinitiatieven 600.000 bomen te kunnen planten.  

 

 

Rio collection: 

Lees meer over: