logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Moto GP live op de buis!

-

Op zondag 7 april opent het MotoGP-seizoen in Qatar. Door een samenwerking tussen VIER en Sporting Telenet kan je de openingsrace van het seizoen als digitale tv-klant van Telenet live én gratis bekijken op Sporting Telenet 8.

Op zondag 7 april opent het nieuwe MotoGP-seizoen in Qatar. VIER is er van bij de start van het seizoen bij en pakt vanaf dit jaar ook uit met samenvattingen van Moto2 en Moto3. In die laatste twee reeksen rijden er met respectievelijk Xavier Simeon en de piepjonge Livio Loi twee Belgen mee op het hoogste niveau. VIER zal de eerste wedstrijd van het seizoen dankzij een samenwerking met Sporting Telenet gratis live aanbieden aan alle digitale tv-klanten van Telenet op Sporting Telenet 8. Om de uitzending te bekijken, kunnen kijkers vanaf 20u30 zappen naar VIER waar ze na een druk op de rode knop doorgeschakeld worden naar Sporting 8. Je kan ook rechtstreeks afstemmen op kanaal 207. De volledige race, inclusief terugblik op de Moto2 en Moto3 is bovendien te bekijken op VIER vanaf 00u15.

GP van Qatar: live op Sporting Telenet 8 (zappen naar VIER en drukken op de rode knop of rechtstreeks naar kanaal 207) op zondag 7 april vanaf 20u30 en in uitgesteld relais integraal op VIER vanaf 00u15.

Rio collection: 

Lees meer over:

/