logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

NBA Finals op Sporting Telenet

-

Donderdagnacht beginnen de NBA Finals. Miami Heat en San Antonio Spurs strijden in een best-of-7 voor de allerhoogste eer in het basketbal. Onze jonge reporter Dennis Xhaët brengt voor jullie live verslag vanuit San Antonio, Texas.

Dennis Xhaët is op de redactie van Sporting Telenet de kenner bij uitstek als het op basketbal aankomt. Dit jaar zal hij voor het eerst live commentaar geven bij de NBA Finals. Dennis vertrekt maandag naar San Antonio, waar de lokale Spurs volgende week (mogelijk) drie wedstrijden na elkaar voor eigen volk zullen afwerken. Dennis schreef alvast een preview op de Finals, die donderdagnacht beginnen in Miami.

"Na een goede 7 maanden NBA-spektakel zijn er nog 2 ploegen over die tot de nieuwe ‘World Champion' kunnen gekroond worden: de San Antonio Spurs en Miami Heat. Tim Duncan, Tony Parker en Manu Ginobili tegen LeBron James, Dwyane Wade en Chris Bosh. De Big 3 van Miami gaat op jacht naar zijn 2e opeenvolgende titel."

Zo blikt Dennis vooruit naar de nakende strijd tussen de twee beste teams uit de NBA. De volledige preview kan je lezen op de website van Sporting Telenet. Tijdens zijn verblijf in Texas zal hij via de sociale kanalen (Facebook, Twitter, Instagram) zoveel mogelijk over zijn eerste grote trip als NBA-journalist berichten. Uiteraard kan je zijn avonturen hier volgen. Anders nuttige links zijn de Facebookpagina van Sporting NBA en de Twitter-account van Sporting Telenet. Wij wensen Dennis veel plezier en hopen dat hij na zijn avontuur met een koffer vol opmerkelijke verhalen de redactie van Sporting Telenet terug vervoegt.

Voor een overzicht van juiste dagen en uren waarop er gebasketbald wordt, neem je best een kijkje in de tv-gids op onze NBA-pagina.

Rio collection: 

Lees meer over:

/