logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Neem je voordeur altijd mee.

-

Een slot met WiFi. Het is niet veel groter dan een gewoon slot en lijkt op een spionnetje in je deur. Maar het kan méér dan die twee samen. Anderen gecontroleerd toegang geven tot je huis en checken wie er voor je deur staat bijvoorbeeld.

Binnen zonder sleutel?
Komt je vertrouwde loodgieter een klusje opknappen, dan moet de sleutel niet meer in de bloempot of onder de mat. Want met het slimme slot laat je anderen binnen zonder sleutel. Laat hen even bellen naar je smartphone en jij opent de deur, van eender waar. Of geef ze eenmalig toegang via hun eigen smartphone en ze openen zélf de deur. De signalen lopen via je WiFi-netwerk thuis.  

Wie staat er voor de deur?
Zodra er iemand aan je voordeur staat, kan de ingebouwde camera van dit slot een foto naar je smartphone zenden.  Zo weet je wanneer de kinderen thuis gekomen zijn of de koerierdienst dat langverwachte pakje heeft afgeleverd. En kan je de politie bellen, wanneer er écht ongewenste bezoekers voor je deur staat. 

Ben je thuis of niet?
Ben je in de tuin het gras aan het maaien of verwacht je een hele boel vrienden voor een BBQ? Dan is de kans groot dat je de bel niet hoort. Of stel je ligt in je bikini te zonnen, wil je dan wel open doen? Het slimme slot en jouw smartphone kunnen dan de rol van deurbel en portier op zich nemen. Via een geluidssignaal op je GSM verneem je wie er wanneer aanbelt. En bepaal jij of je open doet of niet. Wil je liever niet tot aan de deur lopen, dan volstaat een druk op een knopje van je gsm om de deur te openen. 

Wat zal het leven simpel zijn eens dit slot beschikbaar is. :-)
Maar 't is nog even geduld hebben, m
omenteel is dit product nog in testfase.  De eerste slimme sloten worden rond januari volgend jaar in de winkel verwacht.  

 

 

 

Rio collection: 

Lees meer over:

/