logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Nog ’n pakske nodig voor de mama?

-

Een kleine maar nuttige ‘mededeling’: wist je dat je als Telenet-abonnee nu superveel korting krijgt op Libelle? Ik dacht: dat gooi ik efkes in de groep voor Moederdag!

Toen ons mama mij vroeger van ’t school oppikte op donderdag, dan lag Libelle altijd naast mij op de achterbank. Ze leest al Libelle zolang ik me kan herinneren, uiteraard ìk mocht er ook altijd eens in bladeren. Ik vond vooral de kapselideetjes leuk.  

Ons mama komt mij al lang niet meer ophalen van school, maar Libelle leest ze nog altijd. En ik ook. Niet meer in de auto, maar wel wanneer ik na ’t werk bij haar passeer om een babbeltje te doen.

Want ‘babbelen’, dat kunnen we goed. Zij met mij, en ik met haar. Ik zeg haar dan ook geregeld wat voor een fantastische mama ze is. En op Moederdag vervang ik mijn woorden door daden. Dit jaar krijgt ze van mij een abonnement op Libelle cadeau. Omdat ik het haar gun natuurlijk, en stiekem ook omdat ik 25 % korting krijg. Net zoals elke Telenet-abonnee! Nu alleen maar hopen dat mijn broers niet met hetzelfde idee afkomen...

Dus, weet je nog niet wat geven op 12 mei, maak je mama dan òòk blij met een abonnement op Libelle. Wedden dat ze zich in het ‘Rijk der Vrouw’ waant?

 
Rio collection: 

Lees meer over: