logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Nog vòòr de kerstvakantie van ‘t straat!

-

Wil je dit academiejaar naast kennis ook de M/V van je leven opdoen? Dan hebben we goed nieuws. Met deze apps kan je hem of haar meteen voorstellen wanneer de bomma (en dat doet ze!) er tussen de hapjes en de kalkoen naar vraagt.

Tinder

 

Tinder is nog maar zo’n twee jaar oud, maar nu al de bekendste ‘player’ in de wereld van het digidaten. Je logt in met je telefoonnummer of Facebook-account en geeft op wat je zoekt in een man of vrouw. Vervolgens spoort de app daarmee overeenstemmende profielen bij jou in de buurt op. Vond die er één, dan krijg je de profielfoto van je potentiële match te zien. Keur je die goed, en doet die ander hetzelfde met jouw profielfoto, dan kunnen jullie beginnen chatten.  

Tinder richt zijn pijlen vooral op hetero’s, maar ben je homo, lesbisch of bi, dan vind je zeker een date via de gelijkaardige Grindr-app.

www.gotinder.com
www.grindr.com

 

Charm

Charm doet net hetzelfde als Tinder maar met ‘looping’ filmpjes in plaats van foto’s. Wat daar de meerwaarde van is? In je filmpje kun je een vraag stellen, jezelf voorstellen, of je van je grappigste of meest romantische kant laten zien.

www.getcharm.com

 

Blendr

Waar je bij Tinder en Charm vooral afgaat op het uiterlijk (je maakt je keuze op basis van een profielfoto), gaat Blendr op zoek naar echt gelijkgestemde zielen. De app filtert op voorkeuren, interesses, hobby’s en achtergrond. Dus (ook) wie voor louter vriendschap gaat, heeft aan Blendr een goede matchmaker!

http://blendr.com/nl/

 

Nog enkele do’s & don’ts
1. Hou je lippen natuurlijk. Tenzij je met een duckface geboren bent. In dat geval trek je je snavel in!

2. Zorg dat alleen jij op je profielfoto staat en niet ook nog eens je halve vriendenkring. Want hoe weet die ander anders wie zijn of haar date is?

3. Love is ‘in the air’. Ga dus zeker ook nog in het echte leven uit.

 

Heb jij de M/V van je leven gevonden via een app? Of ontmoette je hem of haar nog gewoon ‘in het echt’? We zijn benieuwd!

 

Rio collection: 

Lees meer over:

/ / / / / / /