logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Ontbijt in de "Zonder Draadstraat"

-

De "Meest Gastvrije Winkelstraat" van 't ganse land ligt in Antwerpen. In de Korte Gasthuisstraat heb jij met je smartphone de grootste keuze aan gratis Telenet Homespots, met dank aan de lokale bewoners en winkeliers!

  • vlnr; Schepen van middenstand Koen Kennis, Telenet productmanager Stijn Eulaerts en handelaar Filip Vercruyssen

Vandaag telt Telenet 1 miljoen hotspots. Om dat te vieren gingen we op zoek naar de meest gebruikte homespotlocaties in Vlaanderen en kwamen we onder andere terecht in de Antwerpse Korte Gasthuisstraat. De handelaars daar zijn zo gastvrij om hun WIFI te delen met hun klanten via de homespot zodat jij gratis snel en veilig kan surfen tijdens het shoppen.

De Strangers zongen het ons al eens voor; Aentwaerpe, ik kan nieverans mijnen draa(d) ni’ vinde. Klopt, en daarom onthult de Antwerpse schepen van Middenstand Koen Kennis het nieuwe straatnaambordje "Zonder Draadstraat" in de Korte Gasthuisstraat.

De Antwerpse schepen heeft er een gastvrije winkelstraat bij, en is trots: "Vandaag doen we samen eer aan winkelstad Antwerpen. Ik hoop dat de freewifi-golf zich verder verspreidt over de hele binnenstad zodat meer en meer mensen kunnen profiteren van snel en gratis internet. Bovendien verlagen we de drempel naar e-commerce."

En terwijl de gele ballonnen onder luid applaus in Antwerpen worden losgelaten, is het ook feest in Gent en Hasselt. De Genste St-Pietersnieuwstraat wordt de "Meest Gastvrije Studentenstraat” en het Zuivelplein in Hasselt dopen we om in "Meest Gastvrije Marktplein”. 

Uit naam van alle Telenet-klanten bedanken we de handelaars en bewoners van de Korte Gasthuisstraat voor hun gastvrijheid, niet met een bloemetje maar wel met een lekker ontbijtje! De nieuwe straatnaambordjes, die vind je nu in elke etalage!

Vergeet je smartphone niet wanneer je gaat shoppen in Antwerpen. Je man hoef je voortaan ook niet te vergeten want die kan er online zijn krant lezen!

Rio collection: 

Lees meer over:

/ / / /