logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Overleef de herexamens met je smartphone. App jij hem al?

-

Moeten studeren terwijl je vrienden vakantie aan het vieren zijn? Da's *%µ**! Toch hoef je geen smartphonevrije dag in te lassen, want net die smartphone kan je helpen om de herexamens door te komen!

Stoom aflaten

De ideale manier om stoom af te laten tijdens het studeren? Drummen! Met de app Virtual Drumming maak je van je smartphone een drumkit. Je kiest zelf op welke drumkit jij je digitale roffels wil produceren. En dan: volumeknop volledig open en alles geven!

Download Virtual Drumming (€ 2,29):

 

 

Niet langer de schuld van de hond

Heb je weer niet gestudeerd en is “De hond heeft mijn huiswerk opgegeten” het meest originele excuus in jouw repertoire? Doe dan een beroep op de Excusarator (= ‘Excuse’ + ‘Generator’). Dat is een app die smoesjes verzint. De app beschikt over meer dan 40.000 mogelijke combinaties van excuses. Het lezen van al die combinaties is een heerlijke bezigheid en vormt alvast het 40.001ste excuus om niet te studeren.

Download Excusator voor Android. Helaas bestaat deze app (nog) niet voor iPhone.

 

 

Tijd voor ontspanning

Studeren mag dan nog zo verrijkend zijn, je favoriete moment is ongetwijfeld de pauze.

Gun je hersenen rust: kijk televisie! Met de Yelo Play-app kijk je live tv op je smartphone en ontdek je de beste films en series uit Play, Play More & Play Sports. Je beheert en bekijkt je opnames waar je ook bent. Kijk je toch liever op een groter scherm? Dan maak je met de swipe-functie van je smartphone een afstandsbediening voor je tv.

 

De Yelo Play-app is gratis, maar je hebt wel digitale tv en internet van Telenet nodig om de app te kunnen gebruiken:  

 

 

Las een detox in

Gluur je tijdens het studeren steeds op je smartphone? Ben je bang om iets te missen? Dan helpt de app Offtime je bij een digitale detox, zodat jij je kan concentreren op je cursussen. Offtime blokkeert voor een bepaalde periode (die jij zelf kiest) binnenkomende telefoontjes, berichtjes en meldingen van apps. Nadien kan je een samenvatting bekijken van wat je zoal gemist hebt.

Download Offtime (gratis voor Android, €2.99 voor iPhone):

 

Lees meer over:

/