logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Reserveer de zetel voor Super Sunday!

-

Zondag 26/10 wordt in België, Engeland, Duitsland en Frankrijk de ene topmatch na de andere gespeeld. Standard moet naar Anderlecht en Fellaini’s Man United naar het Chelsea van Hazard en Courtois. Zet je schrap voor Super Sunday!

Anderlecht – Standard
Standard heeft een zware week achter de rug. Trainer Luzon is vertrokken en Sclessin proeft nog de nasmaak van de rellen van vorige zondag. Een uitmatch bij leider Anderlecht is dan ook geen cadeau voor de Rouches. Paars-wit voelt dan weer de hete adem van Club Brugge en kan zich geen misstap veroorloven. Brugge zelf krijgt AA Gent op bezoek en speelt de ‘Slag van Vlaanderen’.

Van Gaal tegen Mourinho
In de Premier League zijn alle ogen zondag gericht op Manchester United – Chelsea. De ploeg van Van Gaal sputtert al een heel seizoen, maar is toch naar de zesde plaats geslopen. Het Chelsea van Mourinho pronkt helemaal bovenaan en is dit seizoen nog steeds ongeslagen. Fellaini en Januzaj tegen Hazard en Courtois: dat wordt smullen!

Toppers in Duitsland en Frankrijk
Ook Thorgan Hazard wacht zondag geen makkelijk duel. Zijn Borussia Mönchengladbach krijgt Bayern München op bezoek. De Duitse kampioen staat alweer comfortabel aan de leiding en demonstreerde dinsdag tegen AS Roma nog eens zijn klasse met een 1-7 overwinning. In Frankrijk staat Batshuayi met Marseille verrassend op kop. Zondag trekt hij naar Lyon dat 12 keer scoorde in zijn 3 laatste thuismatchen.

Kijk elke topmatch live
Met Sporting Telenet haal je topvoetbal naar jouw woonkamer! Heb je nog geen abonnement? Blijf dan niet op de bank zitten en neem een Sporting Dagpas! Voor maar 9,95 euro kan je een hele dag genieten van het voetbalspektakel en nog veel meer.

Programma

  • 14u30: Club Brugge – AA Gent (Sporting HD 2)
  • 17u00: Man Utd – Chelsea (Sporting HD 1)
  • 17u30: Mönchengladbach - Bayern (Sporting 3)
  • 18u00: Anderlecht – Standard (Sporting HD 2)
  • 21u: Lyon – Marseille (Sporting HD 1)
Rio collection: 

Lees meer over:

/

Nog geen Sporting Dagpas?

Met Sporting Telenet haal je topvoetbal naar jouw woonkamer! Heb je nog geen abonnement? Blijf dan niet op de bank zitten en neem een Sporting Dagpas! Voor maar 9,95 euro kan je een hele dag genieten van het voetbalspektakel en nog veel meer.