logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Sla zelf een balletje!

-

Deze week geven de allerbeste golfers ter wereld het beste van zichzelf op de eerste major van het jaar: de Augusta Masters. Maar zondag 14 april kan ook jij gratis een balletje slaan. De VVG organiseert dan 'Start to Golf".

  • Nicolas Colsaerts op het trainingsveld van de Masters.
  • Ook legende Tiger Woods is van de partij op de eerste major van het jaar.
  • Golf is dé sport van het jaar.

Golf is verkozen tot dé sport van het jaar 2013! Een jaar lang zal de Vlaamse Vereniging voor Golf (VVG) de golfsport extra in de schijnwerpers zetten en ook Telenet draagt daar een steentje toe bij. Met een eigen golfkanaal volgt Sporting Telenet alle grote toernooien over de hele wereld. Deze week staat met de Augusta Masters de eerste major van het jaar op het programma, vergelijkbaar met een Grand Slam in het tennis. Onze landgenoot Nicolas Colsaerts is alvast van de partij in het Amerikaanse Georgia. Op Sporting Golf hoef je uiteraard geen seconde van zijn prestaties te missen.

Maar de golfsport wil ook van die vervelende elitaire stempel af. Iedereen kan namelijk golfen, ongeacht leeftijd of budget. Daarom organiseert de VVG op zondag 14 april haar jaarlijkse Start to Golf opendeurdag. Meer dan 35 Vlaamse golfclubs zetten die dag hun deuren open om iedereen kennis te laten maken met dé sport van het jaar. Zo’n 4000 verwachte deelnemers kunnen dan genieten van een gratis initiatie en een woordje uitleg over wat de golfsport juist inhoudt. Bovendien ontvangt iedere bezoeker een leuk geschenk.

Inschrijven kan via deze link.

Meer informatie over de uitzenduren van de Augusta Masters en de andere golftoernooien vind je op de website van Sporting Telenet

Rio collection: 

Lees meer over:

/ /