logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Staat de nieuwe Air Jordan op?

-

Gasten als Kobe Bryant en Le Bron James bepalen vandaag wat er op het basketveld gebeurt. Maar kunnen de heren van nu tippen aan de man van toen... His Airness Air Jordan?

Tien jaar geleden schudde de toen 40-jarige Michael Jordan in zijn allerlaatste All Star Game nog enkele fantastische punten uit zijn oude knoken.

In de eerste overtime leek hij zelfs nog het beslissende schot te scoren, maar na een tweede verlenging moesten His Airness en zijn ploegmaats nipt de duimen leggen tegen Shaquille O’Neal en co. Het einde van de All Starcarrière van Michael ‘Air’ Jordan, voor het eerst twee verlengingen in een All Star Game en alle topspelers op één terrein: de editie van 2003 was nooit gezien.

Kobe vs. LeBron
Kunnen de sterren van deze tijd hun fans een gelijkwaardige spektakelavond serveren? Dat is de vraag. Oudgediende Kobe Bryant (34) was er in 2003 ook al bij. De shooting guard van de Lakers staat voor de 15e keer aan de tip-off van een All-Star Game en rekent op Kevin Durant en Blake Griffin om het oosten van zich af te houden. Van de Eastern Conference All Stars zijn alle ogen nog steeds gericht op LeBron James. ‘King James’ werd al tweemaal MVP van de All-Star Game en de 28-jarige power forward van de Miami Heat is ook nu weer dé blikvanger bij uitstek. Maar kunnen ze tippen aan His Airness? Wat denk jij?

Check of je gelijk hebt: All Star Game 2013, nu zondag 17 februari op Sporting Telenet HD1!

 

Rio collection: 

Lees meer over:

/