logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Start to app: 3 x fun voor je kids

-

Buitenspelen zit er niet echt in voor je kinderen? Daar weten wij gelukkig raad mee. Installeer een van deze apps, leen je smartphone of tablet uit aan je zoon of dochter en we garanderen meerdere geanimeerde uren. Veel plezier!

Wanagogo Mixx

Met de leuke WanagogoMixx-app kunnen je kinderen met volle teugen genieten van hun favoriete Studio 100-figuren en al hun avonturen in één van de vele e-books, leuke video’s of Studio 100-lievelingsliedjes. Een hoofdtelefoon wordt wel aangeraden.

Voor Apple

Voor Android

Quiver – 3D Coloring

Tekenen je kinderen graag? Super, want met deze app kunnen ze dat nu ook op je tablet en smartphone. Quiver – 3D Coloring gaat verder dan een blad papier en een set potloden. Je kan de mooie tekening printen, maar je kan ze ook gebruiken om mee te spelen. Hoe? Ontdek het samen met je kapoen!

Voor Apple 

Voor Android 

 

Piet Piraat

Schip ahoy! De voorleesapp van iedereen z’n favoriete piraat is klaar om de spannendste verhalen te vertellen. Installeer jullie gezellig in de zetel en start de reis. Naast Piet Piraat spelen ook Stien Struis, Berend Brokkenpap en Steven Stil mee!

Voor Apple

Voor Android 

 

Had je hier iets aan? 

Dan misschien ook aan de apps voor de:

student
ondernemer
sportfreak
levensgenieter
hipster
muziekfan
jonge gezinnen

Rio collection: 

Lees meer over:

/