logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

start to app: de hipster

-

Je hebt net een nieuwe smartphone gekocht en bent op zoek naar de beste apps om je leven een pak aangenamer te maken?  Geen probleem! Wij zetten je een eindje op weg.

Een student heeft behoefte aan andere apps dan een ondernemer. En ook een muziekliefhebber en een sportfan hebben andere interesses. Daarom: een handig lijstje van de beste apps voor elke persoonlijkheid! Vandaag: de hipster.

2dehands.be: Vintage kleren, meubels of accessoires? Zoek, vind en koop ze tweedehands voor een lage prijs. De hipster-manier om te shoppen.

Flipboard: Maak een selectie uit de nieuwsbronnen die jij interessant vindt, en maak zo je eigen digitale krant. Bovendien ziet de app er erg mooi uit!

Airbnb: Wie op zoek is naar een goedkope slaapplek in binnen- of buitenland zit goed met Airbnb.

Retro camera – Vintage grunge: Instagram is te mainstream geworden. Kies met deze app uit meer dan 50 retro-effecten en geef je foto’s een originele sfeer.

Fog of World: Leuk hebbedingetje. Deze app hult een kaart van de wereld in mist. Op plaatsen waar je bent geweest, zal de mist verdwijnen.

Brushes: Laat de artiest in jou helemaal los en verander het scherm van je smartphone in een blanco canvas dat je helemaal vol kan schilderen.

Brakelights: Onderweg met je fixie maar je hebt geen fietslicht bij? Deze toepassing tovert je scherm om in een achterlicht. Zorg wel dat je je toestel goed vastmaakt aan je rugzak.

Telenet Mobile: Vertelt je hoeveel sms’jes, mobiele data en belminuten je deze maand al hebt verbruikt. Handig voor wie vaker aan zijn telefoon dan aan de toog hangt.

Had je hier iets aan?
Dan misschien ook aan de apps voor de:

student
ondernemer
jonge gezinnen
sportfreak
levensgenieter
muziekfan

Rio collection: 

Lees meer over:

/