logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Start to app: de ondernemer

-

Je hebt net een nieuwe smartphone gekocht en bent op zoek naar de beste apps om je leven een pak aangenamer te maken?  Geen probleem! Wij zetten je een eindje op weg.

Een student heeft behoefte aan andere apps dan een ondernemer. En ook een muziekliefhebber en een sportfan hebben andere interesses. Daarom: een handig lijstje van de beste apps voor elke persoonlijkheid! Vandaag: de ondernemer!

De Tijd: Stijgen je aandelen door het dak of staan ze in het rood? Voor wie op de hoogte wil blijven van het financiële nieuws, is de app van de krant De Tijd een aanrader.

Genius Scan: Bewaar zowaar een scanner en kopieermachine in je broekzak. Met deze app kun je documenten fotograferen met je smartphone en omzetten naar een PDF.

LinkedIn: Dé tool om in contact te komen met collega’s uit verschillende sectoren en zo een professioneel netwerk uit te bouwen.

Evernote: Snel enkele ideeën neertikken, een to-do-lijstje afwerken of foto’s en website bewaren. Met deze app heb je al je professionele informatie altijd binnen handbereik.

Dropbox: Ideaal om dat document achteraf op te slaan ‘in the cloud’ en te delen met een aantal mensen.

Microsoft OneNote: Deze veelzijdige notitieblok laat je toe om notities te typen, schrijven, inspreken via audio of als foto toe te voegen. Én te delen met je collega’s.  

Typ of schrijf uw notities, maak een audio-opname of een foto. 

A-desk: De partner voor kleine bedrijven en zelfstandigen. Handig, snel en gratis. De Telenet-adviseurs van de A-desk-app beantwoorden al jouw vragen.

 

Had je hier iets aan?
Dan misschien ook aan de apps voor de:

student
jonge gezinnen
sportfreak
levensgenieter
hipster
muziekfan

Rio collection: 

Lees meer over:

/ /