logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Start to app: de sportfreak

-

Je hebt net een nieuwe smartphone gekocht en bent op zoek naar de beste apps om je leven een pak aangenamer te maken?  Geen probleem! Wij zetten je een eindje op weg.

Een student heeft behoefte aan andere apps dan een ondernemer. En ook een muziekliefhebber en een sportfan hebben andere interesses. Daarom: een handig lijstje van de beste apps voor elke persoonlijkheid! Vandaag: de sportfreak.

Nike+ Running: Alles loopt gesmeerd als je gaat lopen met deze app. Behalve aanmoedigingen krijg je ook statistieken die je verder helpen.

Strava:Voor de fietsers. Deze gps-tracker vertelt je exact hoe snel je een heuveltje of heuse berg opfietst, en vergelijkt je tijd dan met alle andere gebruikers van de app.

Size My Bike: Om een goeie fietsprestatie neer te zetten, moet je racefiets of mountainbike natuurlijk perfect afgesteld staan.Met deze app staat je zadel nooit meer te laag of te hoog. Aan de hand van je lichaamslengte, gewicht, schouderbreedte, etc. worden je ideale afstellingen gegeven. Kost je wel € 4,49.

7 minute workout: Fit in zeven minuten. Dankzij deze app heb je daar geen dure apparaten voor nodig.

Onefootball: Onmisbaar voor voetbalfans. Livescores, opstellingen en highlights. Alles zit erin.

Endomondo: De favoriet onder onze klanten; deze personal trainer-app zorgt ervoor dat je in elke sport op schema blijft. 

Yelo TV: Een spannende voetbalwedstrijd of veldrit maar de tv is bezet? Dankzij Yelo TV zie je elke goal en elke demarage op smartphone of tablet, of dat nu op de badkamer is of in bed.


Had je hier iets aan?
Dan misschien ook aan de apps voor de:

student
ondernemer
jonge gezinnen
levensgenieter
hipster
muziekfan

 

Rio collection: 

Lees meer over:

/