logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Start to app: de student

-

Je hebt net een nieuwe smartphone gekocht en bent op zoek naar de beste apps om je leven een pak aangenamer te maken?  Geen probleem! Wij zetten je een eindje op weg.

Een student heeft behoefte aan andere apps dan een ondernemer. En ook een muziekliefhebber en een sportfan hebben andere interesses. Daarom: een handig lijstje van de beste apps voor elke persoonlijkheid! Vandaag: De student!

Pizza.be: Op kot je eigen potje koken, het is makkelijker gezegd dan gedaan. Pizza.be levert fastfood aan huis nog voor jij “Dju, aangebrand” kunt zeggen.

Bancontact Mobile: Geld moeten lenen bij een vriend om je pizza te betalen? Met deze app betaal je je vrienden met één druk op de knop terug.

NMBS, De Lijn: Maak je de trip van je kot naar huis met het openbaar vervoer? Check op voorhand welke trein/bus je best neemt en blijf op de hoogte van vertragingen.

RETRY, Circle, Two Dots: De studieboog kan niet altijd gespannen staan. Deze games zijn een garantie op fun, de ene al verslavender dan de andere.

Snapchat: Nog meer vertier? Met Snapchat stuur je foto’s die je vrienden maximum 10 seconden kunnen bekijken.

Whatsapp: Met deze app kun je dan weer foto’s en tekstberichten sturen via chat. Zo spaar je geld uit met sms’jes.

Yelo TV: Kijk via Wifi naar tv op kosten van je ouders. Zo mis je nooit je favoriete programma. Handig op kot, in het station… tijdens de les?

Had je hier iets aan?
Dan misschien ook aan de apps voor de:

ondernemer
jonge gezinnen
sportfreak
levensgenieter
hipster
muziekfan

Rio collection: 

Lees meer over:

/ /