logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Start to app: jonge gezinnen

-

Je hebt net een nieuwe smartphone gekocht en bent op zoek naar de beste apps om je leven een pak aangenamer te maken?  Geen probleem! Wij zetten je een eindje op weg.

Een student heeft behoefte aan andere apps dan een ondernemer. En ook een muziekliefhebber en een sportfan hebben andere interesses. Daarom: een handig lijstje van de beste apps voor elke persoonlijkheid! Vandaag: jonge gezinnen.

 

MyShopi: Digitaal boodschappenlijstje. Je kunt verschillende lijstjes maken, opgedeeld per winkel en delen met je partner. Bovendien vind je via deze app ook kortingsbonnen.

Pocket: Heb je al een pak online recepten?Sla ze dan online op. Je hebt dan geen internetverbinding meer nodig om ze later te raadplegen. Werkt net zo goed met artikels en video’s.

Just Eat: Toch geen tijd of zin om te koken? Met Just Eat kan je makkelijk eten bestellen en laten leveren. Bovendien zie je in een oogopslag waar in je buurt er acties of kortingen zijn.

Tip van Steven B. via Facebook -> Recycle!: Vergeet nooit meer je afval buiten te zetten en kom meer te weten over de sorteerregels en de inzamelpunten in je buurt.

Moves: Handig omdie calorieën er nadien weer af te werken. Een grafisch mooie stappenteller die onderscheid maakt tussen stappen, lopen of fietsen.

Piet Piraat voorlees-app: Met de Piet Piraat voorlees-app vaart je kind meteen naar dromenland. De app stelt je kind enkele vraagjes en zorgt zo voor leuke verhaaltjes en interactieve spelletjes.

Baby Wonder Weeks: Een handleiding voor jouw baby. Deze digitale versie van het bekende boek won meerdere prijzen, zoals o.a. ‘Best App Ever in Health & Fitness’ in 2013. Prijs: € 1,50

Telenet support appJe eerste hulp bij Telenet-vragen. Open de app en stel je vraag via een eenvoudig menu met trefwoorden. Je vindt 24/7 meteen het antwoord of de oplossing.

 

Had je hier iets aan?
Dan misschien ook aan de apps voor de:

student
ondernemer
sportfreak
levensgenieter
hipster
muziekfan

Rio collection: 

Lees meer over:

/