logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Super Sunday!

-

Zondag 2 maart is het Super Sunday op Sporting Telenet. De Sporting-abonnees weten wat dat betekent: een ganse zondag topvoetbal op de buis! In eigen land is het vooral uitkijken naar de topper Club Brugge - Standard!

Maakt Club titelstrijd weer spannend?

De teerlingen leken geworpen. Maar na een onverwachte nederlaag van leider Standard en een knappe reeks van Club Brugge kan Play-Off I toch nog bijzonder spannend worden. Zondag kijken de twee titelpretendenten elkaar in de ogen in de absolute topper van deze Super Sunday: Club Brugge - Standard! Landskampioen Anderlecht krijgt wat later op de namiddag het zwalpende KRC Genk over de vloer. Kan John van den Brom de paars-witte crisis bezweren of duwt nieuwbakken Genk-coach Emilio Ferrera de Brusselaars nog wat dieper in de malaise?

Ook buitenlandse krakers!

Mààr er is meer. In Nederland wil Feyenoord de titelstrijd nieuw leven inblazen. De Rotterdammers ontvangen de autoritaire leider en de eeuwige rivaal uit Amsterdam: Ajax. En ook in Italië en Frankrijk staan er met Milan - Juventus en PSG - Marseille twee krakers van formaat op het programma. Hieronder vind je het volledige voetbaloverzicht van Super Sunday 2 maart.

Sporting HD1

14u30: Feyenoord - Ajax (NL)
17u30: Tottenham - Cardiff (ENG)
21u00: PSG - Marseille (FRA)

Sporting HD2

14u30: Club Brugge - Standard (BEL)
18u00: Anderlecht - KRC Genk (BEL)
20u45: Milan - Juventus (ITA) 

Ben je geen Sporting-abonnee, maar wil je als voetballiefhebber toch genieten van deze overvolle Super Sunday? Bestel dan een Sporting Dagpas via kanaal 190! Zo krijg je 24u lang toegang tot alle Sporting-kanalen voor maar €9,95! Hoe bestellen? Klik hier.

Wil je toch genieten van de gehele ontknopingen van de de Jupiler Pro League, de Premier League en de andere buitenlandse competities? Bestel dan een Sporting abonnement op deze pagina.

Rio collection: 

Lees meer over:

/