logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Swipe voor een betere nachtrust. App jij hem al?

-

Slapen, het is iedereen z’n favoriete hobby. Maar vaak slapen we te weinig… of zelfs te veel. Huh? Ja, je baseert je nachtrust best op slaapcycli. Zo word je wakker met meer energie. En uiteraard is hier een handige app voor!

Wanneer gaan slapen?
Je lichaam laadt zichzelf het best op als je slaapt in cycli van 90 minuten. Halfweg zo’n cyclus wakker worden zorgt dat je nog steeds moe bent, hoeveel uren je ook doorbracht in bed. De app Sleepytime Sleep Scheduler vraagt wanneer je wil opstaan en zegt wanneer je best gaat slapen. De app werkt ook in de omgekeerde richting.

Download Sleepytime Sleep Scheduler gratis voor iPhone en Android via:

  

Stapje verder: track je nacht
Meer weten over de tijd die je tussen de lakens doorbrengt? Dan is de meer uitgebreide app Runtastic Sleep Better jouw ding. Leg ze naast je in bed en krijg ’s ochtends een overzicht van je nachtrust. Wanneer sliep je diep, wanneer lag je wakker, enz. Hou je maaltijden en je dromen bij en ontwikkel een overzicht om conclusies te trekken. Van koffie krijg je nachtmerries? Goed om weten!

Download Runtastic Sleep Better gratis voor iPhone en Android via:

  

Wordt verwacht: oplossing voor je slaapprobleem

Sleep Genius wordt zelfs door NASA gebruikt voor hun astronauten. De app doet wat Sleepytime Sleep Scheduler doet, maar voegt er nog een Relaxation Program aan toe. Via muziek en geluiden helpt Sleep Genius jou om rustig en tijdig in slaap te vallen. Je lichaam ontspant, je ademhaling en hartslag vertragen en je geest vergeet de stress. Ook handig als je een snelle powernap wil nemen! De app is nog niet beschikbaar in België, maar het zou niet lang meer duren…

Check de website: http://sleepgenius.com/

Lees meer over:

/