logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Telenet Community forum: zijn er nog vragen?

-

Altijd en overal een antwoord op je vragen? Dat kan. Op het forum van de Telenet Community kunnen klanten elkaar helpen want kennis wordt groter als je ze deelt. Je bent slechts één muisklik verwijderd van een antwoord op je vraag.

Heb je een prangende vraag over één van onze producten? Maakt niet uit of het 3u ’s middags of 3u ’s nachts is: je kunt ze voortaan kwijt op het Telenet Community forum. Misschien vind je het antwoord wel meteen, want alle eerder gestelde vragen en de antwoorden daarop, blijven zichtbaar voor al onze klanten, 24/7.

Tips en tricks uitwisselen

Heb je bijvoorbeeld een vraag over hoe Yelo TV werkt, of wil je één van onze apps installeren op een tablet van merk X met operating system Y? Dan kun je je vraag op het forum posten, en misschien is er wel iemand met dezelfde tablet die je hierbij kan helpen. Ook andere tips en tricks kunnen hier worden uitgewisseld met elkaar.

Maar er zijn nog meer voordelen. Nieuwe producten, releases en betaversies zullen als eerste op het Telenet Community forum gelost worden, waar jij ze als allereerste zal kunnen testen.

Samen sterk

Omdat kennis groter wordt als je ze deelt, zijn het onze klanten die het Telenet Community forum sterk maken. Het is een plek waar jij als klant je kennis over Telenet-producten kunt delen en zo andere klanten kunt helpen. Heb je een vraag waar andere mensen mogelijk ook mee zitten? Of heb je een antwoord? Gooi het in de groep, en laat anderen mee genieten van je inzichten.

We blijven op post

Natuurlijk kun je met al je vragen nog steeds terecht bij onze klantenservice, callcenter en op Twitter en Facebook. Het Telenet Community forum is er een aanvulling op. Een plek voor en door klanten, waar je misschien wel meer vindt dan je zoekt. Ontdek het zelf hier.

 
Rio collection: 

Lees meer over:

/ /