logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Telenet Community: samen sterk!

-

Zit je met een prangende vraag? Heb je een slimme truc ontdekt? Dan is er maar één adres: Telenet Community. Een forum voor en door onze klanten. Want als we elkaar helpen, wordt iedereen er beter van!

Hoe werkt het?

Surf naar https://community.telenet.be. Kies voor een van de thema’s (bijvoorbeeld: Kijken, Surfen, Bellen) of stel je vraag rechtstreeks in de zoekbalk. Weg met die ingewikkelde menu’s waar je in verloren loopt. Je krijgt meteen een duidelijk overzicht van mogelijke antwoorden.

 

Staat het antwoord er niet tussen?

Registreer je even met je Telenet-account en stel je vraag zelf. De community schiet daarna in actie. Ben je geholpen? Markeer de oplossing en stuur een bedankje. Ook ervaringen met producten en diensten zijn op het forum meer dan welkom! 

De Telenet Community biedt jou het snelste antwoord en dat 24 uur per dag, 7 dagen op 7. Aarzel dus niet en spring vandaag eens binnen!

 

Waar vind je ons nog?

Natuurlijk kan je met jouw vraag ook steeds terecht bij onze klantenservice, door te bellen naar ons callcenter (015 66 66 66) of op Twitter en Facebook.

Rio collection: 

Lees meer over:

/