logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Telenet Webmail: ken je deze 6 trucjes al?

-

Een E-mail sturen is niet moeilijk... en toch kan het nog gemakkelijker! We hebben 6 tips om meer uit je Telenet Webmail te halen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een handige leesbevesting of enkele vaste zinnetjes onder elke mail?

Tip 1: pas je weergavenaam aan

Wil je niet jouw volledige naam gebruiken wanneer je een e-mail verstuurt? Of wil je dat zij een alias zien staan? Pas heel makkelijk je weergavenaam aan. Je kan per account een andere naam kiezen.
Toon me hoe

Tip 2: importeer/exporteer je adresboek

Heb je een bestaand adresboek met al je contacten en wil je die graag ook in je Telenet Webmail gebruiken? Of wil je andersom je contacten naar een ander account kopiëren? Importeer of exporteer dan die gegevens in enkele klikken.
Toon me hoe

Tip 3: een handtekening plaatsen

Wil je automatisch je naam onder elke e-mail die je verstuurt? Of zelfs ‘vriendelijke groeten’ en je telefoonnummer? Een website of oproep? Een automatische handtekening toevoegen is heel makkelijk en bespaart je heel wat typewerk.
Toon me hoe

Tip 4: een leesbevestiging aanvragen

Je hebt een e-mail verstuurd, maar heeft de ontvanger hem wel gelezen? Een typische vraag die hoort bij onze huidige supersnelle communicatie. In plaats van een tweede mail, een sms’je en een berichtje op Facebook te sturen, kan je ook simpelweg een leesbevestiging instellen.
Toon me hoe

Tip 5: een contactgroep maken

Een e-mail naar al je vrienden versturen zonder ze een voor een te selecteren? Of naar je familie, je collega’s of ploeggenoten van je sportclub? Maak een contactgroep aan en selecteer al hun mailadressen met één kik. Superhandig!
Toon me hoe

Tip 6: je binnenkomende e-mails automatisch schikken

Om een overvolle inbox te vermijden, kan je mails automatisch in mappen laten binnenkomen. Zo brengt jouw mailbox zelf structuur aan. Je kan kiezen voor een indeling op basis van afzender, maar ook bijvoorbeeld op basis van een bepaald onderwerp. Bovendien vind je zo achteraf alles makkelijker terug!
Toon me hoe

Rio collection: 

Lees meer over:

/