logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Tem je kabels.

-

Als Telenet Funchecker kom ik vaak bij mensen die er écht geen flauw idee meer van hebben hoe ze aan hun bekabeling moeten beginnen. Niet erg, daar zijn we voor, een kabelspaghetti ontrafel ik met plezier.

Zo ging ik vandaag langs bij Nathalie V. in Bilzen.

Het probleem?
De kiestoon op de vaste telefoon was weg, de televisies waren niet interactief én het internet op de mobiele toestellen verliep niet optimaal. Bovendien runt Nathalie een kapperszaak. Telenet faciliteiten zoals Telefonie, iPhone, iPad en televisie zijn voor haar echt een must.

De oorzaak?
Zowel de modem als de Digiboxen waren niet juist aangesloten, een echte kabelspaghetti! :-) Een aantal kabels heb ik weggehaald en ik voorzag aansluitingen op de rechtstreekse coaxkabel. Ik vond zelfs 9 toestellen op 1 kabel terug! 't Ja, dergelijke aansluitingen kunnen echt problemen geven. 

Maar na enkele uren intensief puzzelen had ik mijn missie volbracht: orde in de chaos. Nancy haar vaste lijn en de analoge televisie in de kapperszaak, alsook de digitale kabel werkten terug optimaal. Kabelspaghetti weg? Check! Klant tevreden? Funcheck! :-)

Nathalie V. : “Waarom ik koos voor een FunCheck? Logisch, gebrek aan tijd én expertise voor zo’n technische zaken. Je zou toch ook niet je eigen haar knippen met een keukenschaar? Wel, elk zijn vakkennis, ik ben opgelucht dat ik dit probleem kon overlaten aan een echte professional!” 

Wat je zelf doet, doe je vaak beter. Maar in sommige gevallen raad ik toch aan om niet te wachten of zelf te foefelen aan je kabels en ons gewoon te contacteren voor een Funcheck

Rio collection: 

Lees meer over:

/