logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Timemanagement tijdens de blok… App jij hem al?

-

Tijd om orde op zaken te stellen, want met een goede planning begin je beter voorbereid aan je examens. Liggen er 100 dingen op je bord en weet je niet wat eerst te doen? Dan vormen deze apps een technologisch duwtje in de rug! 

Samen met je medestudenten

Zit je hoofd propvol met leerstof? Geen paniek: het digitale organisatorische brein van de app Trello neemt het plannen van je over en bewaart het overzicht voor je. Van de ‘big picture’ tot de kleinste details. Met Trello creëer je verschillende borden waarop je lijstjes met to do’s aanmaakt. Vervolgens kan je met verschillende personen samenwerken om taken tot een goed einde te brengen.Samenvattingen maken, papers schrijven, … Kortom: het ideale hulpmiddel om gemeenschappelijke doelen te bereiken.

Download Trello gratis via:

 

De ultieme lijstjesapp

Een andere interessante lijstjesapp is Any.do. Je creëert een digitale checklist met taken en subtaken. Voor elke taak kies je een deadline en een herinnering. De app stuurt je reminders op een gepland moment of als je bij een bepaalde locatie aankomt. Wat nog meer? Je kan de app synchroniseren met je agenda en wie wil samenwerken, kan lijsten en taken delen met medestudenten. Extra troef: deze app heeft steminvoer. Lucht je hart en Any.do voegt het toe aan je takenlijst! Na je examens hoef je de app niet te verwijderen: hij is namelijk ook handig voor boodschappenlijstjes.

Download Any.do gratis via:

 

Lees meer over:

/