logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Tip: gebruik de Telenet-afstandsbediening ook voor je tv

-

Wat is makkelijker dan tv kijken met twee afstandsbedieningen? Tv kijken met één afstandsbediening! Met één ‘kaske’ voor zowel je tv, als je Digibox! 

In een tijd dat zowat alles in je huis – van je rolluiken tot de lichtschakelaars- bediend wordt met afstandsbedieningen, geldt het principe: minder is meer. Daarom deze tip: je kunt de Telenet-afstandsbediening van je Digibox ook voor je tv gebruiken. En dat doe je zo:

  • stap 4: voer binnen de 5 seconden de code 003 in (of 0003 als je een zwarte afstandsbediening hebt). Het rode lampje knippert opnieuw 2 keer.
  • stap 5: voer de merkcode in. Het rode lampje knippert nogmaals 2 keer.
  • stap 6: richt de afstandsbediening naar je tv en hou aan/standby ingedrukt tot je tv uitschakelt. Dit kan eventjes duren. Wanneer er een code gevonden is, knippert het rode lampje. Je tv schakelt uit als de geschikte code gevonden werd.
  • stap 7: druk onmiddellijk op OK. Het rode lampje knippert 2 keer.
  • stap 8: geniet van je tv-avond. Je kan die andere afstandsbediening vanaf nu dus gerust tussen de zetelplooi laten zitten ;-)

Voor meer tips en uitleg over de afstandsbediening kan je de Klantenservice raadplegen.

 

PS: Sommige tv-toestellen kun je niet met de Digital TV afstandsbediening bedienen. Zoek hier de merkcode met een zwarte afstandsbediening, hier met een grijze afstandsbediening.

 

 

Rio collection: