logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Triiing ook voor iOS 7!

-

Hoe reageert Triiing op de nieuwe iOS 7? We deden de test en kunnen zeggen: het werkt, op twee kleine problemen na. En die pakken we zo snel mogelijk aan.

Vanaf vandaag kun je de nieuwe versie van het Apple-besturingssysteem downloaden. Met iOS 7 krijgen je iPad en iPhone een nieuwe interface en heel wat verbeterde functies. Goed nieuws dus voor alle Apple-fans, maar altijd een beetje spannend voor ontwikkelaars van apps, zoals wij...

Nu, we zijn voorbereid. De voorbije weken hebben we al uitvoerig getest hoe de Triiing-app (ontworpen voor iOS 6 en vorige versies) reageert op iOS 7. En we moeten zeggen: de eerste kennismaking verliep goed. Toch zijn we gebotst op twee kleine problemen, die we hier graag even toelichten.

Probleem 1: de microfoon start niet automatisch op, je moet hiervoor toelating geven
Bij het eerste Triiing-gesprek dat je met iOS 7 gaat maken, moet je toegang verlenen aan je telefoon. Dat doe je op het moment dat je begint te bellen, niet bij het opstarten van de app dus. Kies daarvoor Instellingen > Privacy > Microfoon > Triiing aanzetten

Probleem 2: de app crasht als de speaker opstaat tijdens het rinkelen
Wanneer je de speaker opzet terwijl je naar iemand Triiingt, en je tijdens het rinkelen inhaakt, blijft de speaker aanstaan.

Al bij al twee kleine issues, die de pret van het Triiingen natuurlijk niet helemààl bederven. Maar hoe klein ook, we lossen ze zo snel mogelijk op. Ondertussen wensen we je heel veel plezier met Triiing én met iOS 7 natuurlijk!
Nog vragen? Daar zijn we voor, dus stel ze gerust!

 

Rio collection: 

Lees meer over:

/