logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Triiingen kan je nu de hele dag door!

-

Tri-i-i-ng… neem maar op, want we hebben goed nieuws. Voortaan kan je de hele dag door Triiingen zonder dat je rekening moet houden met piek- en daluren.

Hoor je ’t in Keulen ‘triiingen’? Lees dan even wat Triiing is en wat je ermee kan doen.

Triiing is een van onze gratis apps. Je kan er de belminuten van je vaste lijn (FreePhone Europe – inbegrepen bij Whop en Whoppa) mobiel mee gebruiken. Elke maand kan je op die manier onbeperkt bellen naar vaste nummers in België, en 2.000 minuten bellen naar o.a. mobiele nummers in België en het buitenland. Je belt dan met je smartphone, maar ook met je tablet!

Met Triiing gebeurt dat niet via de vaste lijn, maar via wifi. Handig, want zo kan je de belminuten van je vaste lijn gebruiken overal waar je een draadloze internetverbinding hebt: terwijl je de stad in bent, bijvoorbeeld, maar ook in het buitenland.

Vroeger hielden we voor Triiing rekening met piek- en daluren, maar sinds de laatste update niet meer. Vrijheid blijheid, dus, want voortaan kan jij je belminuten optriiingen wanneer het jou uitkomt… of je nu in een ‘piek’ of een ‘dal’ zit!

 

Ontdek alles over Triiing of download de app gratis voor Android of iOS.

Rio collection: 

Lees meer over:

/ / / /