logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Upgrade je ochtendroutine! App jij hem al?

-

Je kids ’s morgens klaarmaken voor school, dat loopt niet altijd gesmeerd. Sommige ochtenden wil je liefst zo snel mogelijk vergeten. Om jullie ochtendroutine op te vrolijken, testten we enkele straffe apps. Check het rapport. 

Maak er (g)een spel van
Kinderen hebben structuur nodig, volgens de ene kenner. Kinderen moeten vooral spelen, zegt een andere expert. Wel, met Brili combineer jij de twee. Je stelt alle taken in die ze 's morgens moeten doen. En net als in een game kan je kroost met alles punten scoren.

Van tanden poetsen, over kleren kiezen, tot bokes smeren.

De ochtend wordt kinderspel met deze gratis app voor Android of iOS.

 

Bikke bikke bik, app app app!

Zeg niet zomaar brooddoos tegen een LaLa Lunchbox! Met deze app plan je samen met je kinderen hoe ze gezond gaan smullen op school. Ze kiezen uit het menu wat ze aan hun virtuele monstertje voeren. En hun keuzes komen automatisch op jouw echte boodschappenlijstje.

Gedaan met 'Ik lust dat niet...'! App toe en zet de Lunchbox gratis op je iPad of iPhone.

Druk-druk-druk
Die ochtend aan de ontbijttafel... "Vandaag training van de voetbal." - "Een late meeting, ge wist dat toch." - "Vergeet de dansles van de jongste niet." - "Mijn auto moet binnen." - "Ik dacht dat jij eten ging halen." - "Ik heb vanavond afgesproken met..."

STOP! Iedereen nu TimeTree installeren.

Deel agenda's en to-dolijsten. Combineer met Outlook of Google Calendar. Krijg reminders. En stuur zelfs berichten met WhatsApp of Facebook Messenger.

Deze prijswinnende app werkt zowel op computer als mobiel. Bij zijn 5.000.000 (vijf miljoen!) gebruikers scoort hij gemiddeld een dikke 9 op 10. En bij jou?

Verlies geen tijd en download gratis voor Android of iOS.

 

Wie doucht er eerst?

Files kan je missen als kiespijn. Zeker in de badkamer. Zet dan met Showr een slimme timer op je Android-toestel.  Die laat zien en horen wanneer de douchetijd om is. Met een proper aftelklokje en opvallend alarm.

Je zingt graag onder de douche? Met 1 universele muziekknop bedien je de muziek in andere apps en streamingdiensten.

De gratis app helpt je zelfs besparen. Door je waterverbruik mooi in kaart te brengen.

 

Lees meer over:

/