logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Vaderdag DIY: Lego voor gsm, laptop en router!

-

Slaat papa rood-groen-geel uit telkens hij op een Lego-blokje trapt? Dan bezorg je’m geen mooiere vaderdag dan wanneer je er deze techy hebbedingetjes mee maakt. De kids mogen aan het werk, en papa mag weer op z’n sokken lopen...

Je maakt deze smartphonehouder in nog geen drie minuten. Wij kozen voor onze favoriete kleur, Telenet-geel, maar de mogelijkheden zijn leg(i)o natuurlijk.

Niets zo slecht voor papa’s nek dan 7 uur per dag aan een laptop werken. Tenzij je z’n computer op een verhoogje zet en er een tweede klavier aan koppelt.

In plaats van de router te verstoppen achter een kast of zetel kun je ‘r evengoed een knappe eyecatcher van maken. Tip: maak ‘m in de kleuren van papa’s voetbalploeg!

Elke maand een winnaar!
Dit is maar een van de vele zelfmaakideeën die we in onze mouw hebben zitten. In de rubriek DIY (zie de tag onderaan deze pagina) vind je nog meer slimme technologische hacks en knutseltips.

Heb je zelf ook een fantastisch DIY-idee? Post het dan hier. Elke maand belonen we de meest crafty inzending met een mooie prijs. 

Rio collection: 

Lees meer over: