logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Van oude naar nieuwe modem in een vingerknip!

-

Onze Whop & Whoppa kunnen supersnelheden aan. Helaas doen de oude modems van zo’n 200.000 klanten dat niet. Zij krijgen nu gratis een nieuwe modem én het bewijs dat de installatie makkelijker is dan een Billy boekenkast in elkaar vijzen

’t Is klassiek, bij het ontstaan van elke vernieuwing moet ook de technologie volgen. Bij Whop & Whoppa was dat niet anders. Tijdens ‘the making of’ bedachten we ons dat de nieuwe supersnelheden dan wel fantastisch zijn, maar dat onze oude modems deze snelheden niet aankunnen. Een goed idee voor niks?

Gelukkig niet, want we vonden een gepaste oplossing. De 200.000 klanten die nog een oude modem hebben, krijgen gratis een nieuwe. Die kunnen ze makkelijk zelf aansluiten. Zo kost de hele operatie eigenlijk niets voor onze klanten. 

Maar al snel kwamen de eerste angstige telefoontjes binnen in Mechelen. “Ik ken daar niets van!” “Wat moet ik met al die kabels?” en “Wat als er iets fout gaat?”. Wie ongerust was of is kan ik vandaag geruststellen. Modems switchen is een fluitje van een cent. Bekijk het filmpje bovenaan nog eens en wedden dat het je lukt?

Daarna enkel nog je PC opzetten en de stappen op je scherm volgen. Allez hopla, switchen maar!

 

Rio collection: 

Lees meer over:

/