logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Waarom we waarde hechten aan de tv-innovaties op je HD Digicorder

-

Waarom je HD Digicorder omruilen om te kunnen genieten van Yelo TV op je tv? Die vraag stelden jullie ons de afgelopen weken herhaaldelijk. Hieronder een korte toelichting.

We streven ernaar om altijd het beste product aan zoveel mogelijk mensen aan te bieden. In september 2005 hielden we digitale tv boven de doopvont. De Vlaamse huiskamers kregen er een nieuwe aanwinst bij, de Digicorder, die ervoor zorgde dat kijkers makkelijk en in HD-kwaliteit programma’s konden pauzeren, terugspoelen, opnemen en bekijken wanneer het hen paste. Ik heb gezien dat Vlaanderen de HD Digicorder massaal in zijn armen sloot en vandaag nog meer geniet van zijn tv-avond of favoriete programma. In 2010 konden jullie met Yelo ook als eersten tv-kijken via je smartphone, tablet of computer. Met Yelo TV zetten we opnieuw een zevenmijlspas. Nu kun je genieten van tv-kijken via een hypermodern Yelo TV-menu op alle schermen in je huis, live of opgenomen. Da’s een primeur in Europa. Gedaan met het geruzie voor de afstandsbediening! Heb jij digitale tv en internet van Telenet? Dan is Yelo TV inbegrepen. Continu innoveren hoort nu eenmaal bij Telenet!

De beste kijkervaring
Iedere medaille heeft ook een keerzijde. De digitale innovaties voor Yelo TV ‘draaien’ uiteraard niet zo goed op oude Digicorders. De nieuwste software kun je ook niet draaien op een oude computer. En we gaan er prat op dat we de beste kijkervaring willen blijven garanderen. Een recente Digicorder is dus nodig voor Yelo TV op je tv, maar een gratis omruiling voor al onze klanten is niet haalbaar. Alle klanten met digitale tv gratis een nieuwe Digicorder aanbieden bij elke technologische vernieuwing zou betekenen dat we die vernieuwing niet zomaar op de markt kunnen brengen. Die keuze maken we liever niet.

Iedereen kan instappen
Jij hebt de vrijheid om zelf te beslissen of je deze nieuwe ervaring op je HD Digicorder wil beleven. Wil je een nieuwe Digicorder? Dan vragen we een eenmalige bijdrage van € 25. Je huidige Digicorder behouden? Dan kun je toch nog zonder meerprijs genieten van Yelo TV op je smartphone, tablet of computer als je ook internet van Telenet hebt. Ondertussen zorgen wij ervoor dat je huidige Digimenu perfect blijft werken.

Goed nieuws voor jou?
Samen met de lancering van Yelo TV hebben we aan onze trouwe klanten gedacht. Heb jij dezelfde HD Digicorder al 5 jaar of langer in huis? Dan kun je tot 31 oktober 2013 gratis overstappen naar een nieuw model (de huurprijs blijft € 8,20 per maand).

Je geniet ook van dit voordeel als je al 5 jaar dezelfde HD Digicorder hebt en hem mee verhuisd hebt of als je defecte Digicorder is omgeruild voor hetzelfde model (DC-AD2000).

Rio collection: 

Lees meer over:

/ / / /