logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Waarom werkt de iPad niet in de slaapkamer van mijn meisjes?

-

Overal in huis heb ik WiFi-ontvangst, alleen in de kamer van m’n meisjes niet. En dat is spijtig als ik een oogje in het zeil wil houden als ze bv. ziek zijn. Dan tokkel ik graag wat op de iPad als afleiding. Maar euh... iPad says no...

We hebben wel een paar keer de modem heropgestart, maar de iPad bleef dienst weigeren. Uiteindelijk vonden we wat het probleem was op de Wifi-fikser (de schoorsteen blokkeerde het signaal), maar zowel mijn vriend als ik zijn geen echte doe-het-zelvers...

Gelukkig werk ik bij de bron en heb ik de FunCheck als een van de eersten mogen uitproberen. Da’s een nieuwe dienst van Telenet waarbij iemand bij je thuis langskomt om kleine problemen op te lossen. Met je WiFi bijvoorbeeld.

Aha, dat moest ik hebben! Ik heb dus die ‘FunChecker’ gebeld. Een paar dagen later stond die bij ons thuis en nog geen uur daarna was ’t probleem opgelost. De FunChecker heeft een extra WiFi-basisstation geplaatst en de WiFi was gefixt!

Nu zet ik me elke avond naast de prinsessenbedjes van Lotus en Lux en kijken we met ons drietjes op YouTube naar oude afleveringen van Tik Tak. Voor mij nostalgie en voor de meisjes een rustige afsluiter van hun dag. Zien ze dat de schaapjes terug in hun huisje kruipen, dan kruipen ook zij onder de wol!

Rio collection: 

Lees meer over:

/ /