logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

We starten onze Rond-Je-Tafel-Gesprekken.

-

De afgelopen week kregen we een sterk signaal van jullie. En daar gaan we nu mee aan de slag. 

Enkele Telenetters hebben vandaag aan tafel gezeten met de beheerders van de Facebookpagina 'Telenet. Wij, vaste klanten, willen ook wel eens een cadeau.'. We hebben al een pak geleerd, maar willen nu ook graag met jullie aan tafel.

 

Hoe?

Wij willen persoonlijk naar je luisteren en van je leren. Daarom bezoeken 100 Telenet-medewerkers elk 4 trouwe klanten thuis, tussen 18/11 en 29/11. Ons doel: luisteren en samen praten over een beter trouweklantenbeleid. En samen op zoek gaan naar daden die het verschil maken. 

 

Rond jouw tafel

Wil je graag met ons rond je tafel zitten en je mening geven? Laat je gegevens na en we geven je woensdag een seintje als we met de inschrijvingen van start gaan. Bij 400 van jullie komen we op bezoek op het moment dat jou het best past.

Lukt het niet voor jou, dan is onze MeedenkTank de juiste plaats om ook mee te bouwen aan het trouwe klantenbeleid. Samen kunnen we zo jullie tips, suggesties en ideeën verzamelen en concreet verder werken. Zo gaat er geen enkel waardevol idee verloren.

En daarna?

De belangrijke informatie die we uit deze gesprekken leren, zetten we om in haalbare verbeteringen en die vormen de basis voor een klantencharter. Een overeenkomst waarmee we ons engagement voor zowel huidige als toekomstige klanten duidelijk bepalen. 

Want door naar elkaar te luisteren kunnen we verder, in de goeie richting.

De inschrijvingen voor de Rond-Je-Tafel-uitnodigingen zijn helaas afgerond. Je tips en ideeën blijven uiteraard welkom in onze MeedenkTank.

Rio collection: 

Lees meer over:

/