logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Welke Android maakt jou buitenaards gelukkig?

-

De gesuikerde namen van het Android besturingssysteem (Jelly Bean, Kitkat, Donut, ...) zijn om van te snoepen. Net als hun toestellen! Maar welke Android past nu het best bij jou? We zetten er drie op een rijtje.

  • HTC One, Sony Xperia L en Samsung Galaxy S3 Mini

Kies je op dit moment voor KING of KONG, dan krijg je tot 40 procent korting op de HTC One, de Sony Xperia L of de Samsung Galaxy S3 Mini. Buitenkansje! Alleen, toen ik mijn vrienden erover vertelde, wilden velen er wel één, maar niemand wist welk toestel hij moest kiezen. Het zijn tenslotte alledrie straffe mannen. En dus dacht ik: laat mij ze eens naast mekaar zetten.

HTC One
Laat me beginnen met ‘The One’.  Van de drie toestellen tel je voor dit model het meeste neer, maar dat is hij dan ook waard. Met zijn 32 GB heeft hij 4 x meer geheugen dan de Sony Xperia L en de Samsung Galaxy S3 Mini. Een ideaal toestel dus voor liefhebbers van véél apps, films en muziekbestanden. Met zijn schermresolutie  van 1920 x 1080 pixels en een pixeldichtheid van maar liefst 468ppi, heeft hij het scherpste scherm van elk mobiel toestel op de markt.  Hij is de enige van de drie die 4G ondersteunt. En hij beschikt over ‘ultrapixels’ die 300 keer meer licht opvangen dan de ‘gewone’ megapixel. Daarmee heeft de HTC One de beste camera die je altijd op zak hebt.  

Sony Xperia L
De Xperia L is gevoelig goedkoper (lees: meer dan de helft) dan de HTC One, maar de kwaliteit heeft daar zeker niet onder te lijden. Met zijn 8 megapixels heeft hij een meer dan behoorlijke camera die zelfs ’s nachts of bij tegenlicht mooie beelden oplevert. Hij is slank en licht, maar toch groot genoeg om je foto’s, video’s en games tot hun recht te laten komen. Met zijn NFC-technologie (Near Field Communication) communiceert hij gemakkelijk met andere toestellen zoals je speaker of televisie, zonder dat daar één kabel aan te pas komt. En met zijn typische Sony-interface geeft hij een vertrouwde indruk.

Samsung Galaxy S3 Mini
Laat je niet misleiden door ‘mini’ in zijn naam. Dat slaat alleen maar op zijn vorm, want inhoudelijk kan hij zeker mee met de ‘big boys’. Deze compacte versie van de Galaxy S III heeft een Super Amoled-display voor een mooie kijkbeleving! 

Mocht je van plan zijn één van de drie toestellen te kopen, wens ik je er heel veel plezier mee. Oh ja, nog even meegeven dat ze alle 3 compatibel zijn met Yelo TV en Triiing. Meegenomen, toch :-)?

Welk van de drie past trouwens het best bij jou?

Rio collection: 

Lees meer over: