logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Wie beantwoordt er jouw online vraag?

-

Vroeger had je één aanspreekpunt voor al je Telenet-vragen op Facebook en Twitter: Charlotte. Nu zit een heel team voor je klaar. Zeg hallo tegen het Social care Team! 

Om je beter te helpen breidden we vorig jaar al onze aanwezigheid uit.  Niet alleen op weekdagen, maar ook in het weekend.

En nu gaan we een stapje verder: we helpen je voortaan ook persoonlijk voort. Elk van ons heeft een eigen expertise. Dus bezorgen we je vraag meteen aan de juiste persoon zodat je sneller en beter geholpen wordt. En hoewel het door vakanties of shiften niet altijd zal lukken, streven we er toch naar dat je zo veel mogelijk geholpen wordt door dezelfde persoon. Die sluit trouwens elke tweet of Facebookreactie af met zijn of haar eigen naam zodat jij weet met wie je aan het praten bent.

Sebas scant al jullie vragen op Twitter en Facebook. Hier op Snap! post hij regelmatig een praktische tip of een verrassend wist-je-dat'je. 

Tim is de jongste telg in het team. Als hij niet de ene na de andere serie verslindt, staat hij op het badmintonveld.

Thaïs ligt graag met de kat op de bank televisie te kijken. Op zonnige dagen vind je haar op stap met de hond of op een zonnig terras.

Stijn vult zijn vrije tijd met voetbal kijken en gamen.  

Hera is een geboren fashionista, vrolijk en altijd op zoek naar nieuwe weetjes.

Hanne houdt van films, series, sporten, lekker eten, gezelligheid en.. social media! 

Yannick is een player... of dan toch een gamer. Hij laat zijn spelconsole alleen los om met de hond te gaan wandelen.

Lindsy komt uit de Kèèèmpen en is dol op haar huisje, tuintje en beestje.

En ik, Geoffrey, geniet van mijn vrouw en dochter thuis, van technologie, muziek en -zoals al mijn collega's- van webcare.

Heb je een vraag voor het Webcare Team? Stel ze gerust. Op weekdagen krijg je een antwoord tussen 8 en 22 uur, in het weekend tussen 9.30 tot 18 uur.

Een vraag over een film of serie?
Dan krijg je een antwoord van onze entertainment-experts, Sven en Stijn. 

Sven is binnen de muren van Telenet de filmkenner bij uitstek. Hij voorziet o.a. iedere film of serie in de TV-theek van een passende korte beschrijving.

Ook Stijn herkent een goede film of serie, is een culinaire fijnproever, fervent sportfanaat en Wolverine lookalike.

 

 

Rio collection: 

Lees meer over:

/