logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Yelo Play-app nog aantrekkelijker voor serieverslinders!

-

Kijk jij na een seizoen The Walking Dead makkelijk nog naar een aflevering of 3 van Game of Thrones? Dan pas je in het profiel van 'serieverslinder'. En speciaal voor die enthousiastelingen hebben we twee nieuwe features ontwikkeld.

Ben je verknocht aan je Play of Play More? Dan vind je in de vernieuwde Yelo Play-app voortaan twee nieuwe snufjes die je het seriekijken nog makkelijker maken. 

1. In de nieuwe Mijn TV-sectie vind je naast je opnames en geplande opnames ook “verder kijken”. Hierin staan films of afleveringen van series die je nog niet volledig gezien hebt. Met maar één klik kan je die verder bekijken waar je gestopt bent. En heb je van een bepaalde serie een aflevering volledig bekeken, dan vind je hier de volgende aflevering zodra die beschikbaar is.

2. Ben je een aflevering van een bepaalde serie aan het bekijken, dan verschijnt er vlak voor het einde de boodschap volgende aflevering. Klik hierop en je gaat onmiddellijk over naar de volgende aflevering. Of wacht helemaal tot op het einde van de aflevering, en dan start de volgende aflevering automatisch.

Kortom: een topservice voor marathonkijkers! Ga dus meteen eens kijken, en nog eens, en nog eens, en nog eens…

Lees meer over:

/ / / /