logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Zij de tv, jij Yelo TV!

-

Denk je bij Dunja aan een bank van Ikea? Dan zegt de finale van The Voice je wellicht geen bal. Maar weet ‘die van ons’ wél dat het over een van de gedoodverfde winnaars gaat, dan kan ’t wel eens zijn dat je de tv kwijt bent straks..

Maar dat hoeft natuurlijk niet het minste probleem te zijn. Zelfs integendeel. Dit is jouw kans op een relax avondje alleen in je ‘man cave’. Installeer gratis Yelo TV op je tablet of laptop en kijk eindelijk naar die comedyshow die je een tijd geleden had opgenomen. Of zap naar VIER voor The Other Guys met o.a. Will Ferrell en Mark Wahlberg.

Maar voor je begint nog even dit: we merken dat mensen die voor de eerste keer naar Yelo TV kijken vaak dezelfde vragen hebben. Ik ga er even door, zodat de liefde van je leven meteen kan beginnen genieten van dé battle der battles.

1. Van bepaalde zenders kan ik niet naar de opnames kijken. Hoe komt dat?
Omdat we (voorlopig) maar van 20 zenders de rechten hebben om opnames uit te zenden. Je kan de opnames ook maximum 60 dagen na de uitzending bekijken op Yelo TV.

2. Waarom kan ik niet overal mijn opnames bekijken?
Met Yelo TV kan je live kijken waar je wilt, maar opnames opvragen is alleen mogelijk via je eigen netwerk thuis.Zorg ook dat de nodige instellingen geactiveerd zijn en dat je thuis ontvangst hebt waar je dat wenst. Lees er hier meer over.

3. Wat moet ik doen bij streamingproblemen?
Kijk je Yelo TV via de website, dan adviseren we je om je cache en je cookies leeg te maken. Kijk je via de Android-app, dan verwijder je de cache via de instellingen van je toestel. Op iPhone is het voldoende om de Yelo TV-app te sluiten en opnieuw op te starten (ronde toets 2 x kort indrukken en de Yelo TV-app eruit swipen).

4. Ik krijg melding van een rooted – of niet-ondersteund device.
Om beveiligingsredenen kun je op die toestellen geen Yelo TV kijken. Waarom dat zo is, lees je hier.

 

Zo, nu die vragen de wereld uit zijn, staat niets je tv-avond nog in de weg... 

Download Yelo TV

Yelo TV IOS StoreYelo TV Google Play Yelo TV Windows Phone

 

Rio collection: 

Lees meer over:

/ /