logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Zo check je je verbruik!

-

Je belt, mailt, surft, kijkt tv... Maar weet je eigenlijk hoeveel je verbruikt? En zit je, als je de cijfers bekijkt, optimaal met de producten die je hebt? Hierbij de meest eenvoudige manieren om dat te checken.

GSM

Download onze handige TelenetMobile app, zo ken je het verbruik vanaf de start van je aanrekeningperiode tot nu. En weet je ook meteen hoeveel inbegrepen verbruik je nog hebt.

Ook op je computer kan je je gsm-verbruik opvolgen. Neem een kijkje op Mijn Telenet en bekijk er bijvoorbeeld de kost van één oproep. Je kan er ook je abonnement aanpassen naar jouw smaak. Ontdek hier alvast enkele tips om je mobiel internetverbruik onder controle te houden.

DIGITALE TV

Je kunt op je digitale tv altijd het overzicht bekijken van je bestellingen. Maar wist je dat je ook een betalingslimiet kunt instellen voor je gezinsleden? Zo kom je op het einde van de maand niet plots voor verrassingen te staan.

INTERNET

Raadpleeg onze Telemeter en check je internetverbruik, per dag opgesplitst tussen verbruik tijdens piekuren en daluren, inclusief Wi-Free verbruik. Je vindt je Telemeter in Mijn Telenet en mobiel op de Telenet Support-app.

VASTE TELEFOON

Een gedetailleerd overzicht van je gesprekken? Dat vind je terug op je aanrekening. Bel met onze Triiing-app en Wifi voordelig met je smartphone tegen het tarief van je vaste lijn (FreePhone Europe).

Handige tip: via de Telenet Support-app heb je ineens alles op zak. Vanuit deze app kan je makkelijk doorklikken naar alle andere Telenet-apps en -websites.

Rio collection: 

Lees meer over:

/ / / / /