logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Zo hou je een festivalleke bij je thuis!

-

Kinderen van 14 zijn nog geen 16, maar ze willen wél wat ze pas over 2 jaar zullen mogen: een festivalleke doen! Natuurlijk stuur je ze nog niet alleen naar de wei, maar met een beetje fantasie breng je die wei naar je thuis. 

1. Nodig de beste vrienden van je zoon of dochter uit en vraag hen om tenten en slaapzakken mee te brengen. Twee dagen lang slapen ze in de tuin en wassen ze zich met de tuinslang als geïmproviseerde festivaldouche.

2. Bij je lokale papierwarenwinkel vind je zeker papieren polsbandjes die het festivalgevoel helemaal afmaken. Én waarmee de ‘festivalgangers’ nog de hele zomer zullen pronken bij iedereen die er niet bij was.

3. Steek je koelkast vol festival food: hamburgers die de teens maar in de microgolfoven hebben te steken, spaghetti die maar enkele minuten opwarming vraagt of frietjes in puntzakken.

4. Aan de festivalmuziek hebben wij gedacht! Die staat heel de zomer voor je klaar op tv-zender 989: Music Choice Festival.

5. En nog het belangrijkste: echt coole mama’s en papa’s zorgen dat ze uit de buurt zijn... naar een ‘echt’ festival bijvoorbeeld. Geniet ervan en blijf rustig wanneer bij je thuiskomt blijkt dat je living onder de modder hangt. Je bent zelf ook jong geweest... ooit! 

Rio collection: 

Lees meer over:

/ / /